LUNCH Menu – Enkel de middag

Week van 14/09 – 17/09:

Tomatencarpaccio, mosselen in ’t zuur, vinaigrette met groene olijf
&
Goujonettes van pladijs, tartaarsaus, waterkers, frisse aardappelsalade

 

Menu

Handgepelde grijze garnalen, watermeloen, feta, basilicum
20

Garnaalkroketten 
18

Gebakken octopus, gerookte vinaigrette, coulis van paprika
21

Bouchots mosselen AOP Mont St-Michel, koriander, selder, gekonfijte citroen 
18

Gelakte makreel, kerstomaten, escabeche van groenten
17

 

Kabeljauw, hazelnootboter, paddestoelen, pesto van peterselie, purée
31

Gegrilde zeeduivel, tomatillo salsa, zeekraal, kokkels, maïsbrood
32

Grietfilet, primeur wortelen, snijbiet, tempura van groenten, bouillabaissesaus
29

 

Gepocheerde perzik, mousse van yoghurt en witte chocolade, crumble
12

Gerookte chocolade, mousse van whisky, gel van honing, citrus
12

Dame Blanche
10

Chocolade ganache, pompelmoes, geiten yoghurt
11