LUNCH Menu – Enkel de middag
29

Week van 06/12

Burrata, witloofsalade, ansjovisdressing

Calamars, verse pasta, chili-olie, groentenbrunoise

Menu

Sauté van zeemessen, choriso, kerstomaten, gekonfijte citroen
17

Garnaalkroketten 
18

Gebakken octopus, gochujang mayo, lente-ui, shii-takes, kerstomaat, gember vinaigrette
21

Carpaccio van Sint-Jakobsnoten, truffel, pijnboompit, citroen
23

Huisgerookte zalm, zure room, kiwano, pompelmoes
17

Oesters ‘Ostra Regal’, Familie Boutrais
24

 

Kabeljauw, gekarameliseerde witloof, spruitjes, puree
29

Gebakken rog, aardpeer, mierikswortel blanke botersaus, sla
29

Op vel gebakken wilde zeebaars, pompoen, vierge saus, zeekraal
35

Bouillabaisse van noordzeevis, langoustine, rouille, toasts
31

 

Kastanje crême, peer, muscobado tuiles
11

Gerookte chocolade, mousse van whisky, gel van honing, citrus
12

Key Lime Pie
8

Gepocheerde kweepeer, pistache crême, palmier
11